Over mij en Van der Poll advies

Van der Poll advies bestaat in 2022 al weer 20 jaar en daar ben ik trots op. Een dankwoord aan mijn vaste klanten waarmee ik sinds vele jaren een echte vertrouwensband heb opgebouwd en uw kinderen steeds meer volwassen zie worden; sommige gaan zelf al de stap “naar kopen of zelf een zaak starten” zetten of hebben dat reeds gedaan. Ook een dankwoord aan alle nieuwe klanten die vertrouwen in mij hebben. Ik ben immers maar een klein kantoor tussen alle grote broeders.

Ik ben adviserend en/of bemiddelend actief op het gebied van financiële planning voor particulieren, ondernemers, DGA’s, ZZP’ers, senioren, schoolverlaters tot en met de 99-plusser. Alle zaken die met inkomen, vermogen en nalatenschapsplanning te maken hebben, kunnen door mij in kaart gebracht worden.  Het vervullen van uw wensen zoals bijvoorbeeld het realiseren van extra vermogensgroei (het kopen van een huis valt hieronder) en beperking van risico’s tegen zo laag mogelijke kosten (denk aan arbeidsongeschiktheid en voldoende inkomen op uw oude dag) zijn voor mij een uitdaging. Zo ook gelden beschikbaar maken uit overwaarde van uw woning voor levensonderhoud, schenkingen, woningverbetering en aanpassing, verduurzamen woning regel ik graag voor u.

Ik ben EHA, erkend hypotheek adviseur, EFA, erkend financieel adviseur en GFP, gediplomeerd financieel planner. U treft mijn bedrijfsvermelding Van der Poll advies o.a. aan op mijnerkendfinancieeladviseur.nl

Op advieskeuze.nl treft u eveneens informatie over mij aan en kunt u mij een beoordeling geven (die ontvang ik natuurlijk heel graag).

De Stichting Erkend Hypotheekadviseur (SEH) heeft sinds januari 2019 een consumentencampagne lopen op www.levenwonen.nl; daarop treft u ook meer gegevens over mij aan.

Ik presenteer de adviezen in een uitgebreid integraal adviesrapport, zodat u snel kunt zien welke verbeterpunten er zijn in uw financiële situatie. Veel werk laat ik u zoveel mogelijk zelf doen. Op deze manier blijven de inventarisatie- en analysekosten tot een minimum beperkt.

Ik werk op basis van een volledig transparante kostenstructuur gebaseerd op een uurtarief. over mij

U ontvangt van mij maatwerkadvies waarin u doorlopend meer voordeel behaalt. Uw opdracht word vastgelegd in een opdrachtbevestiging die we samen opstellen zodat we beiden weten waaraan en waaraf. Ook wat u verwacht met betrekking tot nazorg word besproken en vast gelegd. Daarnaast ontvangt u mijn leveringsvoorwaarden, mijn dienstenwijzer en de op uw situatie van toepassing zijnde wettelijk verplichte dienstverleningsdocumenten (dat kunnen er maximaal 3 zijn en deze zien er – op sommige details na – voor elke adviseur en/of bemiddelaar hetzelfde uit). De leveringsvoorwaarden, mijn dienstenwijzer en de drie dienstverleningsdocumenten (DVD’s) treft u aan in rubriek downloads.

Een kopie van mijn beroepsaansprakelijkheidsverzekering bij de Vereende kunt u bij mij opvragen.

U bent niet verplicht het eindproduct (zoals bijvoorbeeld de hypotheek en aanverwante producten) bij mij af te sluiten. Dat is uw vrije keus. Ik ben uw financieel planner bij uitstek: ik adviseer en kan daarnaast voor u afsluiten/bemiddelen, maar dat hoeft niet! Met mijn advies op maat kunt u verder shoppen als u dat zou willen.

Ook voor de financiering van uw nieuwbouwwensen ben ik u graag van dienst. Zo ook als u overweegt een tweede woning voor de verhuur (aan uw (klein)kinderen) aan te willen kopen of de woning van uw ouders aan te kopen en weer terug te verhuren aan hen. Meer hierover onder rubriek hypotheken.

Wilt u weten wat ik voor u kan betekenen? Neem contact op voor een wederzijds vrijblijvend eerste gesprek van een half uur en lees verder op mijn LinkedIn pagina’s waar ik regelmatig interessante actuele items op plaats. Ook vind u actueel nieuws in rubriek nieuws op deze site. Natuurlijk werk ik momenteel Corona-proof en dat kan heel eenvoudig juist omdat ik maar alleen werk. Of via beeldbellen. We komen er wel uit samen.