Samenwerken met andere specialisten

Van der Poll advies kan en wil zeker niet alles alleen doen en uitvinden. Dat werkt niet optimaal en betekend alleen maar extra kosten voor u. Derhalve werk ik met veel specialisten uit mijn reeds 25 jarig netwerk constructief samen. Denk daarbij aan pensioenadviseurs, accountants, belastingadviseurs, notarissen, makelaars, advocaten, assurantiekantoren die u helpen met uw schadeverzekeringspakket, vermogensadviseurs, ed.  Door deze samenwerking kan er tot integraal maatwerk gekomen worden waarin niks vergeten wordt of over het hoofd gezien wordt. Daar sta ik voor en daar pleit ik voor.

Ik adviseer en bemiddel niet in alle schadeverzekeringen. Ik adviseer en bemiddel niet in zorgverzekeringen. Ik werk met diverse schade-adviseurs en -bemiddelaars samen.

U kunt in rubriek hypotheken en financieringen zelf een aanvraag indienen voor een bouwkundige keuring. Daartoe ben ik met Homekeur een samenwerking aangegaan. Ook kunt u in rubriek hypotheken en financieringen meer lezen over de site:  www.mijnwoning.nl.

Ik bemiddel wel in pensioenverzekeringen (lees: ik kan alle pensioenverzekeringen voor u aanvragen en verkrijgen) maar ik adviseer daar niet (meer) in. Pensioen is een vak en niet iets wat je er even bij doet. Samenwerken met andere specialisten

Mijn specialiteit ligt in het vertrekpunt “het kopen van een woning (nieuwbouw of bestaand)” en van daar uit de hele kerstboom optuigen en aankleden met alles erop eraan en eromheen. En deze kerstboom wordt regelmatig onderhouden en gerestyled en behandelt tegen invloeden van buitenaf die niet gewenst zijn of juist wel gewenst zijn. Een hypotheek zonder een gang naar de notaris voor een samenlevingscontract, testamenten ed, gaat m.i. goed verkeerd in de toekomst bij invloeden van buitenaf waar niet op is gerekend. Zonder deze juridische stukken zal het ook verkeerd gaan met betrekking tot verdeling van pensioen bij mogelijke verbreking van de relatie met uw huidige partner. Dan kan daarna een accountant ook zijn of haar werk niet goed verrichten en aan wie alles ligt dat. Juist ja; aan de keuze voor een goede financiele huisarts. Dat wil Van der Poll advies graag voor u zijn. Nu en in de toekomst. Een hypotheekgesprek voor de aankoop van de woning gaat verder dan het moment van aangaan van de hypotheek en het verkrijgen van de sleutel. Nazorg is zeer essentieel en graag maak ik daar met u afspraken over. Zo staat niemand voor verrassingen! En dat bespaard nu en op termijn kosten.

Uw financiele plan wordt geheel omkleed met een goed notarieel contract of testamenten. Daarom is een samenwerking met uw notaris of een notaris uit mijn netwerk erg wezenlijk. Zaken als o.a. bijvoorbeeld “de nu voor later volmacht” komen daarbij aan bod. Over deze volmacht leest u meer in rubriek downloads op mijn site. De notaris stuurt mij en ik stuur de notaris. Maatwerk in onafhankelijk advies waarbij u als klant met al uw wensen en doelstellingen centraal staat. Leest u in rubriek nieuws het artikel: “Ruim helft samenwoners heeft geen samenlevingscontract”. Tja, daar ligt nog wel wat advieswerk te doen dus. Maak een afspraak met mij.